Bergen Stressmestringssenter

BSMS

Christina Waardal

15102192_10154591332606215_1050879195_o

Jeg er DNCF sertifisert coach og helsecoach, TFT terapeut MUIS, BOWEN terapeut og sertifisert kursholder i selvfølelse for barn, ungdom og voksne.

Har også grunnfag i medisin og ingeniør med master i Kjemi BIH/UIB.

Jeg har utdanning og lang erfaring som leder i det private næringslivet.

Jeg brenner for at den enkelte skal få leve sitt liv så tett opp til sine interesser og forutsetninger som mulig. Min grunntanke er at en selv er den eneste eksperten på oss selv og at kroppen vår har en utrolig selvhelbredende egenskap som er sterkt undervurdert i samfunnet i dag.

Jeg tilbyr blant annet NLP coaching / helsecoaching og tankefeltterapi (TFT) og Bowenbehandlinger.

Jeg har også et pågående samarbeid med Mewinn coaching i Ulsteinvik forhold til kurs med ungdom som ønsker å forsterke sin selvfølelse.

Mobil: 901 58 876

e-mail: christina.waardal@outlook.com

Referanser:

Kari: “Jeg kan virkelig anbefale coaching hos Christina. Jeg kom i kontakt med henne på vei ut av en periode med utbrenthet. Jeg opplevde at jeg stod fast og hadde vanskelig for å se veien videre. Samtalene med Christina hjalp meg til å finne tilbake til kjernen i meg selv, min drivkraft. Hun oppleves som trygg, og lyttende. Gjennom øvelser med henne fikk jeg bedre innsikt i meg selv. Ved å få hjelp til å se og akseptere alle sider ved meg selv, kan jeg trene opp en mer hensiktsmessig selvledelse. Det har virkelig vært avgjørende for meg. Christina oppleves som varm, og oppriktig interessert i at jeg skulle få innsikt til å nå mine mål.”