Bergen Stressmestringssenter

BSMS

ALLE KURSTILBUD

Mindfulnesskurs inspirasjonshelg

 

Mindfulness1

Ta deg en skikkelig «timeout» – lad battariene og lær deg hvordan du kan beholde roen i hverdagen. 

Erfarne instruktører tilbyr helgekurs i Mindfulness med mulighet for egentid og avspenning! Uten å måtte gi slipp på frokosten og kvelden hjemme, får du solid innføring i de mest grunnleggende teknikkene innen Mindfulness.

For mer informasjon eller påmelding trykk her.

Mindfulnesskurs (MBSR) 8 uker

 

Mary - spu -meditasjon

MBSR – Mindfulness basert stressreduksjons kurs er et dyptgående og lærerikt kurs i Mindfulness. Kurset ledes igangsetterne av av Bergen Stressmestringssenter som begge er dyktige Mindfulness instruktører med erfaring fra både private og offentlige tjenester. Kurset går over 8 ganger.

For mer informasjon og påmelding trykk her

Mindfulness felles praktisering 6 uker

 

Bergenstressemestringssenter

Kurset går over 6 uker og er forbeholdt tidligere kursdeltakere og andre som har deltatt på kurs eller mindfulness utdanning.

Fokus er å skape en kontinuitet i praktisering over tid, samt mulighet til å dele erfaringer.

For mer informasjon og påmelding trykk her.

 

Mindfulnesskurs 4 uker (Mbsr basert)

 

Mary - spu -meditasjon2

Kurset gir en solid innføring i Mindfulness og oppfølging over tid, og den enkelte får tilpasset undervisning i en liten gruppe.

For mer informasjon eller påmelding trykk her

 

Mindfulnesskurs introduksjon 2 timer

 

image-1I løpet av 2 timer vil du få mulighet til å bli kjent med grunnleggende prinsipper i mindfulness  hvilke fordeler det har og samtidig få erfare enkle øvelser som kan bidra til å styrke graden av tilstedeværelse i hverdagen.

For mer informasjon og påmelding trykk her.

Drop in – mindfulness og stressmestring

 

mindfulness2

Mandager kl 12-13 i Kalfarveien 31. Fokus er på lette kroppsøvelser og rolige meditasjoner. Dette er ikke et kurs, men en mulighet for felles praktisering av øvelser ledet av instruktør.

For mer informasjon trykk her.

 

PUST – nøkkelen til frihet!

 

Pust

Kurset har fokus på å integrere forståelsen av pustens sammenheng med tanker, følelser og kroppens språk/uttrykk. Her øver vi på konkrete pustetenknikker, erfarer virkningen av disse og lærer samtidig det mest nødvendige i forståelsen av pusten, – slik at pusten kan bli et redskap til stressreduksjon, ved at vi «puster liv i hele kroppen».

For mer informasjon eller påmelding, trykk her.

 

Pust og bevegelse

 

46885792_1794975950631726_4541346969653608448_n

Dette kurset er har fokus på lette yogaøvelser, avspenning med parallell oppmerksomhet på pust.Du trenger ingen erfaring. Kurset passer for alle som ønsker mykhet, tilstedeværelse og ro. Passer også godt for deg som er sykemeldt på grunn av fysiske eller psykiske belastninger. Kurset foregår i trygge rammer med max 8 deltakere.

For mer informasjon eller påmelding, trykk her.

 

Vi tilbyr også

 

Systemoppstilling-300x107

 

Tilbake til våre tjenester