Bergen Stressmestringssenter

BSMS

Linda Elin Aase

Linda Elin Aase

 

Jeg har bachelor i barnevern med 2 års videre spesialisering innen fagfeltet vold og traumatisk stress, og 1 år videreutdanning i organisering og veiledning.

I tillegg er jeg sertifisert Mindfulness instruktør og ICDP instruktør,  samt DNCF sertifisert coach og helsecoach.

Arbeidserfaring strekker seg over en periode på 25 år innen områdene barnepsykiatri, voksenpsykiatri, barnevern og foreldreveiledning, samt prosjekt og ledererfaring på ulike nivåer og i ulike organisasjoner, deriblant daglig leder ved Krisesenteret i Bergen.

I dag jobber jeg i hovedsak med ungdom og voksne som opplever stressreaksjoner knyttet til sin nåværende livssituasjon, og/eller tidligere livserfaringer fra oppvekst og barndom.

Jeg holder også ulike typer Mindfulnesskurs og stressmestringskurs for privatpersoner og bedrifter på bestilling.

I 2015 var jeg en av initiativtakerne til tilbudet “Kom i form med 20 turer”  som var et frivillig intitiativ i forhold til folkehelse.

Jeg har også tidligere sammen med kollega Eva Ekblom, utviklet opplæringprogrammet, “Kan det være omsorgssvik”, som er retter seg mot barnehager, skoler, helsesøstre og andre som møter barn i sitt daglige virke.

Jeg har i dag også et samarbeid med Ålreit Institutt – Coaching og kompetansesenter.

 

Mobil 924 12 112

epost: lelin-a@online.no

Referanser:

Hege: “Jeg kom til Linda med håp om å gjenvinne selvbildet mitt og finne indre ro. Kaos og uforutsigbarhet preget livet mitt. Jeg var redd negative tilbakemeldinger fra alle rundt meg. Linda hjalp meg å finne fram igjen styrken i meg selv og trygget i mine vurderinger og valg. Jeg fikk verktøy som hjalp meg å tenke i nye baner. Det tok meg til nye tankemønstre hvor jeg selv fikk bestemme hva som var best for meg selv. Jeg lærte å kjenne på hvilke behov jeg har og hvordan jeg skal uttrykke dem overfor både meg selv og de rundt meg. Veldig mange knuter ble løst opp i gjennom metodene for å ta selvkontroll. Møtet med Linda gjorde at jeg føler meg sterk igjen fordi jeg ble møtt med forståelse og kunnskap for de utfordringene jeg hadde. Jeg er veldig glad jeg gikk til Linda og fikk ryddet opp i kaoset.”

Elise: “Linda gav meg redskaper til å kunne finne frem til kjernen i meg selv, slik at jeg kunne identifisere behov og ressurser. Gjennom dette opplever jeg å stå mye mer stødig i meg selv, jeg føler trygghet, ro og glede. Jeg har blitt mer følsom og bevisst verden og menneskene rundt meg. Jeg er takknemlig for alt det gode som finnes rundt oss om vi bare løfter blikket ut fra oss selv. En veldig spenndende og utviklende prosess. Utrolig glad for at jeg fant Linda!”

Vivian: “Jeg vil varmt anbefale Linda som coach. Hun har stor faglig tyngde, hun har gått veien selv. Noe som gjør at hun har en stor forståelse og troverdighet i det hun snakker om. Hos Linda føler jeg meg alltid forstått, trygg, sett, ivaretatt og tatt på alvor. Alt blir faktisk mulig i en coaching time med henne. Du merker fort at hun oppriktig ønsker deg vell og hun får frem potensiale som bor i deg fort! Jeg har også tatt mindfullness helgekurs hos henne, som er helt fantastisk. Du lærer så mye mer enn bare mindfullness. Det jeg har investerte i tid og penger hos Linda ville jeg aldri vært foruten.”

Lene: Jeg var inne i en veldig negativ tankespiral og opplevde selv at jeg trengte hjelp til endring. Det var i den forbindelse at jeg tok kontakt med Linda Elin Aase hos Bergen stressmestringssenter. Jeg hadde liten tro på meg selv og et dårlig selvbilde og trengte hjelp til å snu dette. Gjennom timer med Linda har jeg utviklet meg ved hjelp av pusteteknikker, tilstandsstyring, arbeid med ulike NLP verktøy med fargeark, m.m. Flere av verktøyene bruker jeg selv når jeg har behov for det. Min forståelse av meg selv gjennom Lindas bruk av “tolerandsevinduet” har vært et godt bidrag for å kunne regulere mitt eget stress, og gjennom teknikker utvide “toleransevinduet” mitt. I takknemlighet over at Linda har hjulpet meg å snu den negative tankegangen, har jeg fått tro på meg selv og en lys framtid. Jeg kan gi Linda mine beste anbefalinger for deg som ønsker å gjøre endringer, uansett hva det måtte være. Tusen takk, Linda Elin Aase”