Bergen Stressmestringssenter

BSMS

utdanning NLP og coaching

I samarbeid med Ålreit Institutt As tilbyr vi nå utdanningen NLP Practitioner i Bergen, som har fokus på “Selvutvikling og kommunikasjon” Dette er trinn 1 av coachingutdanning i samsvar med Norsk bransjestandard for coaching, godkjent av Den Norske CoachForening, DVNLP, American Board of NLP,

DSC_8391_DxO

Realisere ressurser, definere mål, utvikle og omsette strategier. NLP står bl.a. for Nye Livs-Perspektiver.

Utdanningen passer for deg som ønsker løsningsorienterte verktøy for egen og andres utvikling, kommunikasjon og relasjoner til personlig bruk, eller til bruk i kontakt med andre mennesker i profesjonell sammenheng .

NLP Practioner- utdanningen gir deg:
 • Kraftfulle og frigjørende redskaper for mer livsglede, energi og gjennomslagskraft.
 • Ultimative redskaper for vellykket kommunikasjon, selvutvikling og ledelse, som du kan bruke for deg personlig eller i forhold til ditt arbeid med andre mennesker.
 • Et internasjonalt godkjent sertifikat som gir deg tilgang til det internasjonale NLP-miljøet.
 • Med vår sertifisering kan du bli medlem i American Board of Neuro Linguistic Programming, en av verdens største og viktigste foreninger.

Som NLP Practitioner lærer du:

 • hvordan hjernen og kroppen fungerer, følelser oppstår, og om hvordan du bruker hjernen til en forandring
 • å kommunisere klart, tydelig og med kraft; bruke språket til å snakke mer med enn til andre mennesker.
 • å innhente informasjon på en rask og effektiv måte, bruke effektive spørreteknikker og sansespesifikt språk
 • å mestre dine følelser og gjøre bruk av dine ressurser, selv i vanskelige situasjoner
 • å skape gode relasjoner, motivere deg og andre, bruke nye strategier for bedre samarbeid
 • å gjøre optimal bruk av egne og andres talenter og ressurser
 • å finne konstruktive løsninger selv i fastlåste situasjoner
 • å bruke verktøy til å gjennomføre endringer, fjerne begrensninger/blokkeringer, negative følelser, ikke lenger ønskede atferdsmønstre, løse indre og ytre konflikter

Vi støtter deg gjennom vår coachende og engasjerte holdning og væremåte. Våre kursledere og personlige coachingsamtaler hjelper deg til å bruke og integrere de nye kunnskapene omgående, både privat og i yrkeslivet, med best mulig resultat og målbar effekt allerede under utdanningen.

DSC_8298_DxO

Undervisningsopplegg:

Teori (30 %) og praksis (70 %) vil gå hånd i hånd og sikre en progressiv utvikling av ressurser og kompetanse. Opplæringsmetodikken involverer en aktiv deltakelse slik at deltakerne kan utforske idéer på en strukturert måte i interaksjon med andre og anvende dem på egne temaer/praksisfelt.

Varighet:

15 dager fordelt på 4-5 moduler à 3-4 dager.

OBS:
 Varigheten på NLP Practitioner kan variere betraktelig fra tilbyder til tilbyder. Det finnes alt fra 7-dagers intensivkurs til 24 dagers kurs og enda lengre – til og med opp til 1 år. En seriøs utdanning etter internasjonale retningslinjer tilsier minst 125 kontakttimer.

Pris:

Kr. 32.500,-  (etter avtale kan beløpet deles opp)

Godkjenning og sertifisering:

Ålreit Institutt er ”Certified as an American Board of NLP approved Institute of NLP” og ”Certified as an American Board of Hypnosis approved school.”

Neste oppstart (trykk her)