Bergen Stressmestringssenter

BSMS

PUST – nøkkelen til frihet (helg)

Energi, glede og livskvalitet!

Pust

 

Denne workshop som går over to dager er en intensiv integrering og forståelse av pustens sammenheng med tanker, følelser og kroppens språk/utrykk.

Pusten er et barometer for den vi er, fra øyeblikk til øyeblikk. Alt speiles i pusten, bitte små nyanser henger sammen med sinnstemninger, helt ned til minste detalj.

Pusten er et viktig element i forhold til helse. Den er en grunnleggende faktor som må være tilstede, hvis resultater skal være gode og varige.

Pusten er den eneste funksjon i kroppen som både er bevisst og ubevisst.

Det betyr at vi kan få kontakt med mønstre i tankene våre, følelsene våre og kroppen vår, via pusten, – og på denne måten få tak i underbevisstheten. Deretter kan vi danne nye mønstre og forankre dem i pusten.

Slik kan vi endre grunnleggende reaksjonsmønstre i tanker og følelser, gjennom å bli klar over hvordan vi puster. Vi bruker pusten bevisst for å løse opp blokkeringer og fastlåste ubevisste mønstre. På denne måten blir vi bedre i stand til å lede oss selv og få det livet vi ønsker.

HVEM PASSER DETTE FOR?

Alle som har interesse av endring og utvikling, som har prøvd mye, men som fortsatt «står fast i noe». Som opplever uro, stress, søvnvansker, nedstemthet, utmattelse, lav energi, smerte eller annet ubehag. Eller som bare er nysgjerrig og søkende.

HVA VIL JEG LÆRE?

Gjennom disse to dagene vil du lære om pusten gjennom registrering, emosjonell kartlegging, og frigjøring av emosjonelle blokkeringer.

Ulike pusteteknikker og metoder vil grundige bli gjennomgått, både med forståelse, praktisering og erfaring.

Resultater vil kunne være mer ENERGI OG GLEDE!

TID
Lørdag 30.06 Kl. 1100 – 1700
Søndag 01.07. Kl. 1100 – 1500

STED
Skandinaviske yoga og meditasjonsskole
Verftet nr.12.

PRIS
Kr. 1900,- betales kontant, via VIPPS #96307 eller faktura (send beskjed hvis du ønsker faktura)

PÅMELDING
e-post : lelin-a@online.no eller
SMS 924 12 112

Det vil bli servert frukt, nøtter, kjeks, kaffe og te i pausene. Mat tar du med selv.

Kurset har to erfarne instruktører som bla. har spesialisering innen stress og traumer, Mindfulness, yoga og pusteteknikker.

Viktigst av alt, begge har selv erfaring med hvordan PUSTEN ER NØKKELEN TIL GOD HELSE OG LIVSKVALITET.

VELKOMMEN!