Bergen Stressmestringssenter

BSMS

Temakveld – “din indre kritiker”

Indre kritiker
- eller styggen på ryggen om du vil.

 

Alle har vi en indre kritiker som dukker opp i form av en indre stemme. Ofte er den ubevisst og den forteller oss gjerne at vi ikke er god nok, flink nok etc.

Den indre kritikeren oppleves gjerne som en ubehagelig og slitsom ledsager. Og vi har sikkert alle mer enn en gang hatt et sterkt ønske om å bli kvitt denne plagsomme stemmen som hele tiden påpeker det vi ikke kan, det vi ikke duger til. Vi bruker mye tid og kraft på å sjalte den indre kritikeren ut, bli kvitt den. For bare å måtte konstatere at kampen var forgjeves. Tankekjøret fortsetter. De dårlige følelsene og de søvnløse nettene er med oss videre.

Derfor har vi også gitt den en del tilsvarende navn: Styggen på ryggen, Gremlin, sabotør osv.

Vi vil nærme oss denne lille krabaten på en kreativ og lekende måte. Vi vil jobbe med aktivt fredsarbeid og vinn-vinn-mekling for å omskape den indre kritiker til en følgesvenn og fortrolig.

Samtidig vil du lære hvordan du kan bygge opp din indre styrke og motstandskraft, slik at du når du merker stress, frustrasjon, usikkerhet, negativt “tankekjør” og indre/ytre konflikter, energitap m.m, så kan du selv ta ansvar for å stoppe det som foregår.

Jan Otto Hovda fra Ålreit Institutt og Linda Elin Aase fra Bergen Stressmestringssenter vil dele sine tanker og erfaringer som coach og kursholdere. 

Kunnskapsrik, inspirerende, med lun humor skaper de engasjement for utvikling og vekst. Begge vet hvordan coaching kan bidra til at individer, par og team begynner å blomstre. La deg inspirere og få en smakebit av verktøykassen i NLP. Begge to går god for at verktøyene virker.

Når? ONSDAG 11. APRIL KL. 1800-2100

Hvor? SANDVIKSVEIEN 41, 1 ETG. 

Påmelding: info@alreit.no

Pris: Kroner 300,-. betale på VIPPS til bedrift 505408

For spørsmål, ta kontakt på tlf. 478 55 0 48

Les mer på: www.alreit.no