Bergen Stressmestringssenter

For bedre helse og livskvalitet

Et helhetlig tilbud til private og bedrifter

Bergen Stressmestringssenter ser på mestring av stress som et grunnleggende tiltak for forebygging av sykdom og håndtering av vanskelige livssituasjoner, samlivsproblemer og arbeidssituasjoner.

Senteret vektlegger et helhetlig tilbud i forhold til kropp, tanker og følelser. Vi tilbyr mindfulness, coaching, terapi og annen behandling. Det tilrettelegges workshops, kurs, undervisning, foredrag og rådgivning til bedrifter, skoler, organisasjoner og andre. Senteret innehar selv variert kompetanse, men også eksterne samarbeidspartnere.

Hva er stress?

Stress er en reaksjon som oppstår i situasjoner hvor vi opplever at vi ikke mestrer omgivelsenes krav og forventninger. Det kan oppstå i helt hverdagslige situasjoner eller som følge av traumer og spesifikke hendelser. Stress som vedvarer over lang tid kan være en stor belastning for kroppen – både fysisk og psykisk.

Les mer om stress
 • 13/09/2021 - Bergen Stressmestringssenter
  Mindfulness Introduksjonskurs torsdag 30.09.2021 fra kl.1900-2100

  ER DU NYSGJERRIG PÅ MINDFULNESS? 

  Da har du nå anledning til å få en kort innføring i hva Mindfulness er og samtidig få erfare hva øvelser kan bidra med.

  Les mer
 • 17/11/2020 - Bergen Stressmestringssenter
  Mindfulnesskurs HELG 02.-03. oktober 2021

  Kurset gir en god innføring i Mindfulness gjennom kombinasjon av teori og øvelser. Kurset passer for alle som ønsker mindre stress, mer ro, balanse og glede i livet.

   

  Les mer
 • 10/11/2020 - Bergen Stressmestringssenter
  NLP Practitioner (trinn 1) - kurs i kommunikasjon og selvledelse

  Oppstart helg 22.-24 oktober 2021

  I samarbeid med DNCF godkjent skole, tilbyr vi nå trinn 1 av en 3 trinns utdanning som profesjonell coach. Utdanningen passer for deg som ønsker å bedre håndtere hverdagens utfordringer både privat og profesjonelt. Den passer for deg som ønsker å utvikle en bedre utgave av deg selv!

  Les mer
 • 28/10/2020 - Bergen Stressmestringssenter
  Mindfulnesskurs HELG 06.-07.november 2021

  Kurset gir en god innføring i Mindfulness gjennom kombinasjon av teori og øvelser. Kurset passer for alle som ønsker mindre stress, mer ro, balanse og glede i livet.

  Les mer

Få tips og informasjon om stressmestring

Med jevne mellomrom sender vi ut interessante nyhetsbrev med informasjon om våre kurs og tjenester samt tips til mestring av stress. Meld deg på nyhetsbrevet, så slipper du å gå glipp av noe som kan hjelpe deg og din situasjon!

Personvern

Bergen Stressmestringssenter vil kun bruke informasjonen du skriver inn her til å sende deg nyhetsbrev. Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Vennligst huk av for å godta dette.

Du kan når som helst endre eller avslutte abonnementet ved å klikke på abonnementslinken i bunnen av våre e-poster, eller ved å ta kontakt med oss på lelin-a@online.no.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.