ADHD-coachingprogram oppstart 19. oktober 2023

Programmet bygger på anerkjente teknikker og verktøy fra NLP og coaching, og har fokus på kommunikasjon og selvledelse.

VELKOMMEN TIL VÅRT ADHD-COACHINGPROGRAM OVER 6 UKER.

"FRIGJØR DITT POTENSIALE"

 

Dette programmet over 6 uker er spesialdesignet for å støtte og styrke personer med ADHD i deres personlige og profesjonelle liv.

 

I løpet av programmet vil du få tilgang til en rekke verktøy og ressurser som er skreddersydd for å hjelpe deg med å håndtere ADHD - symptomer og å utnytte ditt fulle potensiale. Våre erfarne ADHD coacher vil veilede deg gjennom en reise med selvoppdagelse, målsetting, og mestring. 

 

 

PROGRAMMET ER STRUKTURERT RUNDT FØLGENDE NØKKELELEMENTER;

 

Forståelse av ADHD; vi vil gi deg en grundig forståelse av ADHD, inkludert symptomer, styrker og utfordringer. Du vil lære om ulike behandlingsmetoder og strategier for å håndtere ADHD i hverdagen.
 

Kommunikasjon og relasjonsbygging; Vil vil fokusere på forståelse av både indre og ytre dialog og hvordan utvikle effektive kommunikasjonsferdigheter for bygging av gode relasjoner.
 

Styrking av evne til selvledelse; Vi vil jobbe med å styrke dine evner til selvledelse og selvregulering. Du vil bli kjent med kanskje det beste modellen for å forstå stress, og du vil lære deg strategier for å håndtere stress, takle motgang og opprettholde en positiv mental innstilling. 
 

Utvikling av mestringsstrategier; Vi vil utforske ulike mestringsstrategier som kan hjelpe deg med å håndtere distraksjon, organisering, tidsstyring og impulsivitet.
 

Målorientert coaching; Våre coacher vil hjelpe deg med å identifisere og sette mål som er meningsfulle og oppnåelig for deg. Vi vil veilede deg gjennom prosessen med utvikle en handlingsplan og etablere sunne vaner som støtter dine mål.
 

Gjennom gruppesamlinger og tilgang til ressurser mellom øktene, vil du få kontinuerlig støtte og veiledning i din ADHD reise. Vi er her for å hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter, bygge selvtillit, og oppnå suksess på ulike områder av livet.

 

Bli med på vårt ADHD-coachingprogram og oppdag ditt fulle potensiale når du aksepterer og omfavner det som er DEG.

 

Ta det første skrittet mot en mer fokusert, produktiv og tilfredsstillende tilværelse.

 

 

TID:

Torsdag 19. oktober.1730-2000

Torsdag 26. oktober kl.1730-2000

Torsdag 02. november kl.1730-2000

Torsdag 09. november kl.1730-2000

Torsdag 16. november kl.1730-2000

Torsdag 23. novmeber kl.1730-2000

 

STED: 

GAMLEHAUGVEIEN 20 (like ved Slottet ved Gamlehaugen).

 

PRIS:

Kr. 4800,- inkluderer kursmateriale.

Egne priser for medlemmer av ADHD Norge, ta kontakt for mer informasjon.

 

PÅMELDING:

post@bergenstressmestringssenter.no

 

NB! Eventuelt avbestilling må skje senest 2 uker før kursstart om du ikke skal bli belastet for kurset.

 

KURSHOLDERE:

Veronica Herdlevær; Sertifisert NLP Master Coach. Har lang erfaring innen bemannings virksomhet. Er også grunder av egen nettbutikk.


Linda Elin Aase; Spesialist i stressmestring, Executive Coach og NLP trener, erfaring fra styrearbeid i Den Norske Coach Forening. Eier og daglig leder av Bergen Stressmestringssenter.


For spørsmål; ta kontakt med Veronica på tlf: 957 03 994 eller Linda på tlf. 924 12 112

 

 

 

HER ER NOEN TILBAKEMELDINGER FRA TIDLIGERE KURSDELTAKERE;

 

"Det er godt å være i gruppe med andre kvinner som har det som jeg"

 

"Åpenheten, fellesskapet, det å kunne dele erfaringer, utfordre tankemønstre, finne ro og pust. Det å bli bevisst tankemønstre syns jeg har vært bra"

 

"Ta lærdom fra andre som har deltatt på kurset, få flere verktøy, strategier og metoder på hvordan få mer struktur og orden på hverdagen har vært bra. Også det fokus på å kunne ta mer vare på meg selv og ha tro på at jeg er god nok"

 

"Møte likesinnede, bli mer bevisst på pusten, tanker, følelser og kropp for observasjon, istedenfor impusiviteten og de negative mønstrene, kjente jeg ble motivert for å ta grep."

 

Samtlige kursdeltakere vil anbefale kurset til andre.