Mindfulness retreat i Portugal

13.-20. november 2020 | Mindfulness retreat i Portugal

Velkommen til en helt unik opplevelse i hjerte av vakre Ericeira, som ligger et lite stykke utenfor Lisboa, rett ved Atlanterhavet.

Ericeira er sjarmerende fiskelandsby, med sin lange tradisjon knyttet til havet. Her finnes både markeder, små spisesteder, ja egentlig alt et hjerte begjærer! 


Selve bostedet, SANDHI house, er et lite Yoga retreat sted, drevet av norske Eva Christensen. Sammen med sine håndplukkede medarbeidere sørger hun for et perfekt opphold for oss.

Historien hennes i seg selv er SÅ spennende! Bare hør!

For ca. 7 år siden gjorde Eva sin DRØM TIL VIRKELIGHET!

Hun fant dette paradiset av et sted som vi nå skal besøke, og gjorde det til et sted hvor gjester ville ha alt en kunne ønske seg for å få et avbrekk i hverdagen. Et sted for “å lade batteriene” av kropp, sjel og sinn, - hvor omgivelsene var rolig, men likevel inspirerende og estetisk.

Det har hun nå skapt - og det skal vi nå få oppleve og bli en del av!

Huset vi skal bo er i seg selv fantastisk. Det er nylig renovert og har en avslappende og koselige atmosfære, et hjem blandet med komfort, eleganse og en følelse av luksus.

Og så er det jo den utrolige utsikten over Atlanterhavet som kan beskues både fra takterrasse og vinduene i huset.

Huset har 5 soverom for gjester, det betyr at to og to deler rom. Ved eventuelt behov for enerom, blir det et økonomisk tillegg i pris.

I tilknytning til 3 av rommene er det egne bad, 2 av rommene deler bad i privat gang.

For valg av rom er det “førstemann til mølla” prinsippet som gjelder.

Den romslige stue og atrium er hjertet av huset. Herfra skal vi nyte magiske solnedganger over horisonten og noen deilige måltider i fellesskap. Det vil også være mulighet for å nyte et glass vin, hjemmelaget juice eller kopp kaffe/te i et hjemmekoselige uteområde, foran peisen eller på takterrassen.

I denne herlige småbyen som er i gåavstand fra der vi bor, er det muligheter for shopping, besøke marknaden og oppleve landsbyens vakre smågater.

Du kan nyte synet av arkitektur, natur og kultur, mens du sitter deg ned for noe å drikke eller spise et herlig måltid.

PROGRAM

Vi vil starter dagene med en samling hvor vi har fokus innover gjennom varierte Mindfulness øvelser.

Deretter får vi servert deilig frokost og kan nyte morgenstunden i fellesskap.

Gjennom dagene er det godt med fritid/egentid som du kan bruke som du vil, alene eller sammen med andre.

Sandhi house har f.eks et fantastisk massasje tilbud som jeg absolutt vil anbefale deg å prøve. Hot Stone massasje er min favoritt, så den vil har jeg på min plan. Dette kan bestilles i forkant av reisen.

Det vil også bli mulighet for noen felles turer, som f.eks besøk på vingård  (med forutsetninge at denne er åpen)med vinsmaking, tur til klippene og stranden.

Dagens andre samling er på ettermiddag / kveld. Her vil øvelsene ha fokus tilstedeværelse og selvledelse - ja, kanskje dukker det opp noen egne drømmer som det er på tide å børste litt støv av? Hvem vet!

Vi vil i alle fall få høre Eva fortelle sin historie, om hva som fikk henne til å gå for sin drøm. Hva som fikk henne til å satse, hvordan hun gikk fra tanke til handling.

EVA CHRISTENSEN (stedets eier)

Eva er lisensiert Global Yoga Teacher, og har undervist i yoga og pilates i mer enn 15 år. Hun er en dyktig og erfaren personlig trener, med 30 års arbeidserfaring med både topp sport utøvere og rehabiliterende pasienter. Hennes største lidenskap er å dele sin kjærlighet til yoga - og derfor vil hun invitere oss alle med på 2 yoga økter under oppholdet.

LINDA ELIN AASE (ansvarlig for innhold og rammer)

Linda er Mindfulnessinstruktør, NLP coach og helsecoach er den som arrangerer reisen og har ansvar for innholdet og ser til at det praktiske fungerer. Hun har gjennom flere år nå praktisert mindfulness selv og holdt utallige kurs, hvor det mest kjente heter Mindfulness kurs / Inspirasjonshelg.

PRAKTIS INFORMASJON

Dato 13.-20 november 2020

Pris: 8400,- NOK pr person
Earlybird pris: 7900,- NOK ved påmelding innen 30.juni.2020

PRIS INKLUDERER
Overnatting i dobbeltrom
Halvpensjon. Frokost hver dag og enten felles middag eller lunsj.
Daglige mindfulness øvelser og øvelser med fokus på egenutvikling og selvledelse
To yoga økter med Eva
Mindfulness, picnic og felles tur.

PLUSS et felles treff i Bergen før vi reiser for dem som har anledning til å bli med på det!

INKLUDERER IKKE FLY T/R LISBOA OG TRANSFER TIL SANDHI HOUSE. Det må hver og en bestille selv. Siden turen er fra fredag til fredag, kan de som vil kombinere det med en ekstra dag eller to i Lisboa. Det blir i så fall på egen hånd.

Eva er behjelpelig med å bestille pickup på flyplass. 50 euro er fast pris og du blir kjørt helt til døren. Turen tar ca 45 min med bil fra Lisboa, det kan være 4 stykk i hver bil.

Påmelding og mer info til lelin-a@online.no
Depositum på 4500,- betales via faktura ved påmelding.
Resterende betales innen 01.oktober.

Nb! Det er bindende påmelding.
Ved eventuelt frafall vil ikke penger refunderes.

NB.NB! Dersom det fortsatt skulle problemer med å gjennomføre reisen på grunn av Koronasituasjon, og restriksjoner fra UD, vil beløpet bli tilbakebetalt i sin helhet.

Det gjøres oppmerksom på at turen gjennomføres ved at der er nok deltakere.

FRIST FOR PÅMELDING ER 15. SEPTEMBER!

VELKOMMEN!