14.oktober 2020 (MBSR) Mindfulness kurs

Mindfulness basert stressreduksjons kurs over 8 ganger på bryggen i Bergen, oppstart 14.oktober kl 18-20, siste kursdag 2. desember.

 

MBSR – Mindfulness basert stressreduksjons kurs er et dyptgående og lærerikt kurs i Mindfulness. Kurset er forskningsbasert, og ledes av profesjonell instruktøre med lang erfaring. 

 

Passer for alle

Kurset passer for alle, uavhengig av religion, alder (over 15 år*) eller fysisk form.

Dette er ingen mirakelkur, men en stressregulernde arbeidsmetode som bidrar til økt innsikt og forståelse av egne reaksjoner både kroppslig og mentalt. Du lærer deg å forholde deg til følelser, tanker, smerter og livet – slik at du mestrer hverdagen bedre.

Forskning viser at i tillegg til stressrelaterte plager, så hjelper Mindfulness for lettere psykiske lidelser som angst, depresjon, og for eksempel migrene og andre fysiske lidelser.

 

Innhold

Totalt 16 timer undervisning, øvelser og refleksjoner
Individuell samtale (valgfri)
Stilledag (valgfri)
Lydfiler med øvelser
Kurshefte

For best utbytte, anbefaler vi at du praktiserer egentrening mellom hver kurskveld.

 

Kursavgift:

Kr 4900, - / kr 4120,- trygded, student, ekstra familiemedlem til konto 3633.53.48332

Sted  Bryggen 31

 

For mer informasjon eller påmelding kontakt kursinstruktør

Cand. polit, Individ- og familieterapeut Mary Blix er en erfaren og dyktig instruktør i Mindfulness. Hver høst og vår tilbyr hun et dyptgående, lærerikt kurs basert på MBSR (Mindfulness Basert Stress Reduksjons) kurs over 8 ganger. Tilbudet er profesjonelt – du vil bli godt ivaretatt, og lære deg mindfulness utfra dine forutsetninger.

 

Tilbakemeldinger
”Dette skulle jeg har gjort for lenge siden, – jeg har fått et nytt liv”

 

”Jeg har sovet en hel natt for første gang på sikkert 5 år”

 

”I begynnelsen var jeg sykt skeptisk, men så ble det jo så bra!”

 

”Jeg følte bare tomhet og slit – det var så stress hele tiden med jobb, karriere – og jeg hadde ikke mer å gi –men dette hjalp virkelig”

 

”…nesten konstant hodepine, og magetrøbbel gjorde at jeg bare måtte gjøre noen endringer – og dette angrer jeg ikke på – kan bare si til alle at det ikke er noe å stusse over – gå i gang hvis du har mulighet”

 

 

JENNY

«Etter å ha møtt veggen måtte jeg ta noen grep for å stable meg selv på beina. MBSR kurset ved Bergen Stressmestringssenter har gitt meg de verktøyene jeg har trengt for å klare å takle hverdagen igjen. 

Jeg er mer tilstede her og nå, jeg klarer å ta de pausene jeg har behov for, jeg bekymrer meg mindre enn før og søvnen er bedre enn den har vært noensinne. Endringene skjedde ikke over natten, men jeg merket, og merker fortsatt, hvordan meditasjon, yoga og avspenningsøvelser gjør utrolig godt for kropp og sinn. Jeg anbefaler kurset på det varmeste til alle som føler at det til tider blir for mye, at stressnivået er faretruende høyt eller som bare ønsker å få noen teknikker for å lære seg å være litt mer tilstede i øyeblikket.»


-Jenny Luneng

Les hele Sweco artikkelen om Jenny: Å MØTE VEGGEN