Terapi

Det er mulig å få det annerledes og bedre

Individuell terapi

Utfordringer er ulike, og de oppleves og håndteres ulikt.

I samtalene har jeg fokus på hele mennesket i relasjon til omgivelsene. I en profesjonell setting sikres trygge rammer og du er sikret full konfidensialitet.

Les mer om individuell terapi

Mary Blix

Eier

   997 73 842
  mary.blix@bergenstressmestringssenter.no
   Lodin Leppsgate 2b, 5003 Bergen

parterapi

Terapi for par som ønsker å få mer ut av hverdagen, føle mer på kjærlighet, oppleve forelskelse igjen og bruke mer tid sammen. Forhold som er brent ut, der krangel er hverdagskost og kjærligheten forsvunnet. Par rammet av kriser som utroskap, sykdom, eller andre alvorlige ting i forholdet eller i familie/omgangskrets.

Jeg har lang erfaring med veiledning av familier i vanskelige situasjoner og 10 års erfaring med konfliktmegling. I samtalene tar vi tak i utfordringene og finner nye måter å se situasjonen på. I løpet av noen få samtaler kan livssituasjonen oppleves annerledes. 

Les mer om parterapi

Narrativ terapi

Samtaletilbudet er forankret i en narrativ tradisjon. 

Narrativ terapi er en terapiretning som står i kontrast til vår tids individfokuserte terapikultur, hvor diagnoser raskt settes og ansvaret for problemene legges på personen selv. I narrativ terapi fokuserer vi på hvordan vestlig kultur skaper eller påvirker problemer som angst, depresjon, stress, spiseforstyrrelser, par- og familiekonflikter m.m. I samtalene jobbes det med å se problem og seg selv på andre måter, slik at nye løsninger og håp kan oppstå.

Mary Blix

Eier

   997 73 842
  mary.blix@bergenstressmestringssenter.no
   Lodin Leppsgate 2b, 5003 Bergen