Mindfulness for bedrifter

BERGEN STRESSMESTRINGSSENTER

Mindfulness for bedrift

Mindfulness har i økende grad blitt et viktig helsefremmende tiltak for store og små bedrifter internasjonalt. Både Google, Microsoft og Apple satser på mindfulness, og har lenge hatt øynene åpne for dette virkemiddelet. I Norge ser vi også nå en større etterspørsel etter mindfulness på arbeidsplassen.

Mindfulness er en veldokumentert metode som gir økt effektivitet, motivasjon og trivsel på jobb. Det har også vist seg å være et godt tiltak som reduserer stress og hindrer sykefravær. Derfor blir mindfulness i mange sammenhenger, brukt som et HMS tiltak i bedriften. 

Mindfulness kalles også oppmerksomhetstrening, og handler om å trene hjernens evne til å være oppmerksom, konsentrert og tilstede. I visse bransjer er sikkerhet et stort fokus, hvor mindfulness kommer inn som et verktøy for å øke bevisstgjøringen rundt sikkerhet. 

Ta kontakt med oss om du ønsker et skreddersydd kursprogram med mindfulness for din bedrift.

 

Vi tilbyr:

  • Kurs – korte eller lengre økter
  • Foredrag eller undervisning
  • Ledersamling og/eller for ansatte – i våre lokaler eller deres fasiliteter
  • Workshop med ulike tema – alt etter deres behov

Vi kommer på arbeidsplassen

  • Kurs over flere ganger – antall timer og varighet avtales
  • Mindfulness og stressreduserende øvelser – til avtalt tid
  • Workshop

Pristilbud etter avtale.

KOntakt oss

Veldedig arbeid

Vi stiller gratis med foredrag og workshops i organisasjoner som ikke profitterer på arbeidet. Øktene tilpasses, og vi tar på oss en viss mengde oppdrag hvert år.

Referanser

Fusa Videregående skole (2019)

Me ynskte å gje elevane våre ei innføring i bruken av mindfullness, noko som me tenkte var nyttig i ein hektisk skulekvardag. Me hadde inne Mary Blix på psykisk helsedag i år, ho viste oss nokre gode øvelser som går på stress. 4 grupper inndelt i 60-80 elever, har gitt gode tilbakemeldinger på desse øvelsane.

Erstad & Lekven / Daglig leder Rune Agdal:

Foredrag om stress og stressmestring for ansatte. Folk var fornøyde med kurset. Det fikk folk til å løfte blikket litt utover eget fagfelt, samtidig som kurset opplevdes engasjerende og ble presentert på en positiv måte.

Leve Hordaland / fylkesleder Elisabeth Braut:

Leve Hordaland har bedt Bergen Stressmestringssenter om å gjennomføre et introduksjons seminar i Mindfulness eksklusivt for våre medlemmer. Alle som har deltatt på kurset ble meget fornøyd. Linda og Katarina skapte en flott atmosfære, gav mye av seg selv og var genuint interessert i at vi har det bra. Grundige forklaringer og gode øvelser gjorde at vi følte oss i trygge hender. Alt i alt var kurset meget vellykket start på våre individuelle veier videre inn i Mindfulnessverden.

    

Karrieresenteret Hordaland / Sesilie Ådland:

Tusen takk for inspirerende og lærerik Mindfulness session Linda, som du gav hos ved Karrieresenteret Hordaland. Verdifullt å ta med seg inn i en travel hverdag!

 

APPARAT AS / V RICCO FØRGAARD

Vi i Apparat AS fikk tilbringe en spennende ettermiddag med Linda, som holdt sin workshop i mindfulness for et knippe av våre ansatte. Workshoppen var meget interessant og lærerik, hvor vi blant annet fikk prøve meditasjon og lærte mye om hvordan stress påvirker oss både fysisk og psykisk.

Alle bør dyppe tærne i mindfulness og se litt av hva det har å by på, og jeg kan varmt anbefale å ta kontakt med Linda og bruke hennes kompetanser på området.