Vi er stolte av å være en av få aktører på det norske marked som kan tilby

"POINTS OF YOU"

 - som et kreativt coachingverktøy og metode i arbeid med menneskelig utvikling og vekst.

Metoden kan brukes i forhold til enkeltindvider og grupper og kan foregår både i felles rom og digitalt.

 

 

Ved bruk av modellen jobbes det med personlig utvikling på en måte som kan tilpasses alle behov. Her gis det mulighet for å ta en nærmere titt på et av dine problemer, utforinger eller mål som kan gi deg mestring og utvikling.

Verktøyet baserer seg på bilder og metaforer. Ved hjelp av bilder får vi brukt fantasien, vår intuisjon blir trigget, vi proviserer sinnet vårt på en måte som gjør at det vokser frem gode autentiske samtaler.

Videre tilbyr verktøyet refleksjonskort/enkle ord og åpne spørsmål. Dette er virkemidler som skaper nysgjerrighet, små skifter i tankebaner og det trigger nye perspektiver på oss selv og situasjoner vi står i. Nye "dører åpner seg" både på et personlig plan og et profesjonelt nivå.

 

Metoden passer;

  • "en til en" relasjon, både i forhold til personlig utvikling eller lederutvikling
  • små private grupper 
  • lederteam / team generelt
  • bedrifter og organisasjoner

 

Dette er et spennende, lærerikt og meningsfylt selvutviklingsarbeid. Her jobber vi med perspektiv på oss selv i møte med livet, utfordringer, ønsker og mål. 

 

Vi fokuserer på barrierer, tankemønstre, handlingsmønstre, reaksjonsmønstre, triggere, ønsker/mål m.m.

 

Points of You har et utvalg av verktøy som fagfolk over hele verden bruker til å skape meningsfull kommunikasjon i ulike settinger. Den gir innsikt og har en reell virking på menneskers liv. 

 

Metoden ble utviklet i 2006 av Erfrat Shani og Yaron Goland (fra Israel) og er forankret i vitenskap, den har et godt faglig fundament i bunn (gesalt terapi, kognitiv terapi, positiv psykologi, bilde terapi og coaching). Siden 2006 har disse verktøyene blitt oversatt til 25 språk og har blitt introdusert rundt i hele verden. 

 

Workshops som har blitt holdt har bidratt til vekst, utvilking, oppdagelser og viktigere endringer i livet til mange mennesker. 

 

Hos oss er det Nancy Elin Hammer som har fordypet seg i denne metoden, hun svarer deg mer enn gjerne på spørmål som du har. Du kan lese mer om henne ved å trykke her.

 

FRIGJØR RESSURSER OG UTLØS DITT POTENSIALE! 

Bergen Stressmestringssenter

Dark Small text - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer pretium accumsan ligula ut finibus. Sed ac risus in magna hendrerit bibendum facilisis tempor enim. Nullam porta metus nibh, nec varius ante dapibus vel. Vestibulum ex diam