parterapi

Parterapi

Ønsker du å jobbe med parforholdet, kommunikasjonsvansker og eller seksuelle problemer? Vi hjelper par i ulike situasjoner enten det være seg å finne “boblene” tilbake eller tyngre utfordringer i samlivet.

Vår erfaring er at vedlikehold eller forebyggende parterapi har mye positivt ved seg. Det er viktig å ta grep før brudd er et faktum.

Parterapi anbefales for kjærestepar, samboere og ektefeller som har behov eller ønsker om å forbedre relasjonen mellom partene.

Det å forebygge kriser i parforholdet kan være en viktig investering ved å få hjelp til å forstå partneren, komme nærmere hverandre og til å håndtere konfliktsituasjoner på en positiv måte.

Vår erfaring er at mange trenger hjelp til følgende problemstillinger: - ønske om å forbedre relasjonen i parforholdet - utfordringer vedrørende kommunikasjon mellom partnerne - seksuelle problemer - store uenigheter grunnet utroskap og sjalusi - samlivsbrudd og foreldresamarbeid i etterkant av bruddet - moderne familiers utfordringer med mine, dine og våre barn - psykisk/fysisk vold i parforholdet - rus. 

Vi holder til i disse lune omgivlelsen i Kalfarveien 31.

Se våre priser
hCaptcha

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på