parterapi

Få hjelp fra en erfaren terapeut – i alle faser av samlivet

  • Få mer ut av hverdagen, føle mer på kjærlighet, oppleve forelskelse igjen og bruke mer tid sammen.
  • Forhold som er brent ut, ingen kommunikasjon, eller der krangel er hverdagskost - kjærligheten er forsvunnet.
  • Terapi for par rammet av kriser som utroskap, sykdom, eller andre alvorlige ting i forholdet eller familie

Daglige misforståelser, lite nærhet/intimitet og tanker om samlivsbrudd? Sterk sjalusi, utrygghet eller ensomhet i forholdet? Jevnlige krangler om de samme tingene og ingen løsning? Vanskelig å skjerme barna fra konfliktene, eller har dere “gitt opp” og ikke engang orker krangle lengre? Skjevhet i arbeids og omsorgsoppgaver? Blir du/dere ikke hørt eller forstått i forholdet?

Du/dere er ikke alene om å oppleve dette eller andre ting, men det kan bli bedre.

Hvordan jobber jeg?

Jeg har lang erfaring med konflikthåndtering og par/familier i vanskelige situasjoner, og er opptatt av å skape trygghet og tillit, på en slik måte at den enkelte føler seg ivaretatt. Jeg er respektfull og medmenneskelig i min væremåte, og i en profesjonell setting sikres trygge rammer slik at alle historier kan fremlegges, nye løsninger fremkomme og man ser hverandres perspektiv på en annen måte. Jeg vil alltid forsikre meg om at dere opplever tilbudet som en hjelp.

Vi har også tilbud om individuell terapi.

Se våre priser

Vanlige familie problemer:

  • Mer krangel, stress og krav enn kos i hjemmet
  • Store belastninger i familien, på jobb, eller i forhold til naboer og andre krevende situasjoner
  • Konflikter med ekskone/eksmann
  • Konflikter med svigermor/svigerfarfar
  • Uenighet om oppdragelsen av barn

Kanskje gjennomgår dere en større livskrise? Er det et av barna som ikke har det greit, eller gjør ting som bekymrer deg? Har du vurdert å søke hjelp fra det offentlige, men ikke tatt skrittet ennå? Det er heller ikke uvanlig at ungdommer har utfordringer knyttet til stress, ensomhet, rus eller dårlige venner, og man trenger hjelp.

samtale virker

Jeg har lang erfaring med veiledning av familier i vanskelige situasjoner og 10 års erfaring med konfliktmegling. I samtalene tar vi tak i utfordringene og finner nye måter å se situasjonen på. I løpet av noen få samtaler kan livssituasjonen oppleves annerledes. 

Mary Blix