MINDFULNESSKURS HELG 15.-16. juni 2024

Kurset gir en god innføring i Mindfulness gjennom kombinasjon av teori og øvelser. Kurset passer for alle som ønsker mindre stress, mer ro, balanse og glede i livet. Adresse Laksevågneset 12. Fri parkering.

FRA STRESS TIL RO, BALANSE OG ØKT LIVSKVALITET!

Ønsker du å oppleve mer indre ro og harmoni i livet ditt, er du velkommen til en hel helg hvor fokus rettes innover i søken etter riktig balanse og god livsenergi.

 

Du vil gjennom teori og ulike øvelser lære hvordan du selv kan regulere stress og derav skape deg en bedre hverdag.

 

Kurset bygger på John Kabat-Zinn tradisjon og har fokus på samspillet mellom kroppslig og sjelelig bevissthet.

 

Det tilrettelegges for en rolig og lærerik helg i ROM sine lokaler, adresse Laksevågneset 20.

 

Kurset blir ledet av Linda Elin Aase som er utdannet barnevernpedagog med 2 års videre spesialisering i vold og traumatisk stress. Hun er i tillegg helsecoach og Mindfulness-instruktør.

 

Linda har over 30 års erfaring i arbeid med mennesker som av ulike årsaker har hatt en vanskelig livssituasjon. Hun er i dag medeier i Bergen Stressmestringssenter som bygger sitt fundament på Mindfulness, og har gjennom de siste 7 årene holdt kurs i samme tema for både private og for bedrifter.

 

Dette helgekurset er tilpasset alle, uansett alder, livssituasjon, religion og fysisk form.

 

Du vil i løpet av kurset få utdelt eget kurshefte, lydfil med øvelser og et 6 ukers program til å ta i bruk etter kurset slik at du kan fortsette hjemme på egen hånd.

 

Tidspunkt:

Lørdag 15. juni 2024  kl 1100 til 1700
Søndag 16. juni. 2024  kl 1100 til 1500

 

Vi anbefaler at du kler deg i komfortabelt tøy.

 

Kursavgift: kr. 3400,-.

Faktura sendes deg i forkant av kurset.

Det er bindene påmelding. Det betyr at eventuelt eventuelt avmelding på skje en uke før kursstart, hvis du ikke skal belastes med kursavgift.

 

PÅMELIDING:

post@bergenstressmestringssenter.no

 

 

VELKOMMEN til en helg hvor DU er i fokus!

 

Vennlig hilsen
Bergen Stressmestringssenter

Kontakt person: Linda Elin Aase
Mobil: 924 12 112
epost: linda.aase@bergenstressmestringssenter.no

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at kurset holdes med forbehold om nok antall påmeldte.

 

Noen tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltakere:

"Jeg vil bare si tusen takk for en spennende og øyen-åpnende mindfullness helg før jul! Det er først nå, etter å ha praktisert øvelsene en stund, at jeg merker virkningen. Sammen med de gode samtalene jeg hadde med deg, og den jobben jeg har gjort i etterkant, har dette ført meg til en ny plass i meg selv. Selv om det tar lang tid og krever en stor snuoperasjon å endre livet og hverdagen har jeg innsett at det starter med bittesmå steg. Som jeg kan gjøre hver dag. Og som gir meg mestring og ro. En ro som jeg kan ta med uansett. Jeg øver meg hver dag og det er en levende prosess som fører meg stadig nye veier.  Så Linda, STOR takk til deg! Fordi du deler så mye av deg selv, fordi du lytter og for all din kunnskap og livsglede."

 

"Dette kurset har gitt meg noen verktøy slik at jeg kan øve meg på å ta pauser inn i hverdagen. Det fine er at disse verktøyene kan jeg bruke hvor som helst. Jeg syns det var en utrolig deilig og avslappende atmosfære på kurset, jeg hadde egentlig tenkt at det ville være litt tungt med kurs en hel helg. Men slik var det altså ikke. Dette er noe jeg virkelig kan anbefale ALLE"

 

"Jeg har lært at det er viktig å sette av tid til meg selv, kjenne at det gjør meg godt. Bra at kurset går over en helg, det gjør at jeg kan skikkelig få erfare hvordan øvelsene virker.  Det et det du gjør det så lett forståelig og at det ikke er noen forventninger eller prestasjonspress, gjør at jeg har fått slappet skikkelig godt av denne helgen, samtidig som jeg har fått lære noe nytt."