PUST - nøkkelen til frihet 11.-12. mai 2024

Denne workshop som går over to dager er en intensiv integrering og forståelse av pustens sammenheng med tanker, følelser og kroppens språk/utrykk. 

Du vil lære hvordan kroppen bærer sin egen historie og du vil bli nærmere kjent med kroppens språklige uttrykk.

 

RESULTATET ER MER RO, TILSTEDEVÆRELS, NY ENERGI OG GLEDE!

 

Pusten er et barometer for den vi er, fra øyeblikk til øyeblikk. Alt speiles i pusten, bitte små nyanser henger sammen med sinnstemninger, helt ned til minste detalj.


Pusten er et viktig element i forhold til helse. Den er en grunnleggende faktor som må være tilstede, hvis resultater skal være gode og varige.


Pusten er den eneste funksjon i kroppen som både er bevisst og ubevisst. Det betyr at vi kan få kontakt med mønstre i tankene våre, følelsene våre og kroppen vår, via pusten, - og på denne måten få tak i underbevisstheten. Deretter kan vi danne nye mønstre og forankre dem i pusten.


Slik kan vi endre grunnleggende reaksjonsmønstre i tanker og følelser, gjennom å bli klar over hvordan vi puster. Vi bruker pusten bevisst for å løse opp blokkeringer og fastlåste ubevisste mønstre. På denne måten blir vi bedre i stand til å lede oss selv og få det livet vi ønsker.

 


HVEM PASSER DETTE FOR?
Alle som har interesse av endring og utvikling, som har prøvd mye, men som fortsatt «står fast i noe». Som opplever uro, stress, søvnvansker, nedstemthet, utmattelse, lav energi, smerte eller annet ubehag. Eller som bare er nysgjerrig og søkende.

 


HVA VIL JEG LÆRE?
Gjennom disse to dagene vil du lære om pusten gjennom registrering, emosjonell kartlegging, og frigjøring av emosjonelle blokkeringer.

Ulike pusteteknikker og metoder vil grundige bli gjennomgått, både med forståelse, praktisering og erfaring.

 


TID
Lørdag 30.06 Kl. 1100 - 1700
Søndag 01.07. Kl. 1100 - 1600

 


STED
Laksevågnestet 12
PRIS
Kr. 4200,- faktura sendes i forkant av kurset.

 


PÅMELDING  
post@bergenstressmestringssenter.no

 

Det vil bli servert kaffe og te i pausene. Mat tar du med selv.

 

NB! Kurset har begrenset antall plasser!

 

 

Kurset har to erfarne instruktører som bla. har spesialisering innen stress og traumer, Mindfulness, yoga og pusteteknikker:

 

VIVIAN HALLAND - er utdannet yogalærer og puste veileder gjennom just breathe movement og Global Yoga TT.  Vivian har et sterkt personlig forhold til yoga etter å ha brukt det som støtte og hjelp gjennom flere år med sykdom. Nå brenner hun for å kunne hjelpe andre gjennom yoga og pust, slik det har hjulpet henne. Vivian er kjent for en deilig atmosfære på sine timer, en unik formidlingsevne og sin behagelige stemme.

 

 

LINDA ELIN AASE er DNCF sertifisert Coach, DNCF sertifiert Mentor og NLP- Trainer and consultant, godkjent av DeLozier & Associates International. Linda har bakgrunn som leder på ulike nivå innen sosialt arbeid, og har en spesialutdanning innen stress og stresshåndtering. Hun har i 10 år drevet Bergen Stressmestringssenter og har erfaring som coach og kursholder både innen coachingfaget, mindfulness og pustekurs.

 

 

Begge har også hatt opplæring av Dan Brule` som er en av verdens mest anerkjente pustearbeidere.

 

Viktigst av alt, begge har fått erfare hvordan PUSTEN ER NØKKELEN TIL GOD HELSE OG LIVSKVALITET.

 

 

UNDER KAN DU LESE NOEN TILBAKEMELDING FRA TIDLIGERE KURSDELTAKERE:

 

"Jeg lærte ulike pusteteknikker og har fått kunnskap om hvor god effekt enkelte pusteteknikker kan ha, jeg har blitt inspiret til å øve jevnlig"

 

"Kurset har vært inspirerende og lærerikt, svært kunnskapsrike instruktører, åpent, godt og trygt klima for deling, gode verktøy og behagelig musikk"

 

"Jeg har blitt veldig inspirert fordi jeg har fått erfare at øvelsene har effekt, og at jeg har mulighet til å påvirke selv"

 

"To kursledere som begge utstråler ro, tror på det de driver meg, akesept, raushet, ingen spørsmål er dumme, klarte å slappe av og følte meg trygg sammen med de andre i gruppen. Jeg har blitt mer bevisst betydningen av pusten"

 

"Det har vært utrolig deilig å kjenne på hva bevissthet om pust kan gjøre for meg. Føler jeg har fått tilbake "kontrollen" på livet mitt"

 

VELKOMMEN!