Bergen Stressmestringssenter

- for bedre helse og livskvalitet

Et helhetlig tilbud til private og bedrifter

Bergen Stressmestringssenter ser på mestring av stress som et grunnleggende tiltak for forebygging av sykdom og håndtering av vanskelige livssituasjoner, samlivsproblemer og arbeidssituasjoner.

Senteret vektlegger et helhetlig tilbud i forhold til kropp, tanker og følelser. Vi tilbyr mindfulness, coaching, terapi og annen behandling. Det tilrettelegges workshops, kurs, undervisning, foredrag og rådgivning til bedrifter, skoler, organisasjoner og andre. Senteret innehar selv variert kompetanse, men også eksterne samarbeidspartnere.

Hva er stress?

Stress er en reaksjon som oppstår i situasjoner hvor vi opplever at vi ikke mestrer omgivelsenes krav og forventninger. Det kan oppstå i helt hverdagslige situasjoner eller som følge av traumer og spesifikke hendelser. Stress som vedvarer over lang tid kan være en stor belastning for kroppen – både fysisk og psykisk.

Les mer om stress
 • mindfulness yoga meditasjon stressmestring
  01/04/2023 - Bergen Stressmestringssenter
  MINDFULNESSKURS 6 UKER, OPPSTART 07. MARS 2024

  Kurset bygger på Jon Kabat-Zinn´s tradisjon, men har også integrert andre retninger som kognitiv terapi, NLP teknikker og coaching. Kurset forgår torsdager fra kl.1800-2000, adresse Laksevågneset 12. Fri parkering.

  Les mer
 • 01/03/2023 - Bergen Stressmestringssenter
  MINDFULNESSKURS HELG 13-14 APRIL 2024

  Kurset gir en god innføring i Mindfulness gjennom kombinasjon av teori og øvelser. Kurset passer for alle som ønsker mindre stress, mer ro, balanse og glede i livet. Adresse Laksevågneset 12. Fri parkering.

  Les mer

Få tips og informasjon om stressmestring

Med jevne mellomrom sender vi ut interessante nyhetsbrev med informasjon om våre kurs og tjenester samt tips til mestring av stress. Meld deg på nyhetsbrevet, så slipper du å gå glipp av noe som kan hjelpe deg og din situasjon!

Personvern

Bergen Stressmestringssenter vil kun bruke informasjonen du skriver inn her til å sende deg nyhetsbrev. Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernerklæring. Vennligst huk av for å godta dette.

Du kan når som helst endre eller avslutte abonnementet ved å klikke på abonnementslinken i bunnen av våre e-poster, eller ved å ta kontakt med oss på lelin-a@online.no.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.
hCaptcha